Service op maat

Opmeting

Bewerkingen

Plaatsing

Service op maat

Opmeting

Bewerkingen

Plaatsing

Onze service is maatwerk

Glas Deneckere biedt een totaalservice op vlak van glas. We beschikken over een ruim atelier waar we een groot deel van de glasbewerkingen en maatwerk zelf kunnen uitvoeren. Daarnaast werken we met ervaren plaatsers die onze afgewerkte producten op de juiste manier plaatsen of monteren voor een jarenlang gebruik.

Glas voor ineterieurtoepassingen vraagt meestal maatwerk. Alles wordt bij ons dan ook op maat gemaakt en afgewerkt. Zowel het snijden als het boren en behandelen van  het glas gebeurt zoals de klant het vraagt.

?

Opmetingen

Onze producten worden op maat gemaakt, correcte opmeting is dan ook een vereiste. Daarom komen wij tot bij u voor het opmeten. Daarnaast geven we ook altijd advies over de mogelijkheden en het veiligheidsaspect dat vaak niet mag vergeten worden.

Eenmaal de opmeting is uitgevoerd kunnen we een offerte voorleggen.

Bewerkingen

In ons atelier beschikken we over de nodige machines om het glas te slijpen, te snijden en te boren. Zo kunnen we een korte levertermijn garanderen.

Daarnaast kunnen ook bewerkingen op het glas uitgevoeren zoals sableren, acideren en lakken, om uw glaswerk een extra toets te geven.

Plaatsing

Zowel voor particuliere klanten als voor professionals verzorgen wij de plaatsing. Dit voor deuren, balustrades en glazen wanden, bij nieuwbouwprojecten en bij renovaties, ook wanneer er kraanwerk aan te pas komt.

Ook voor herstellingen kan u bij ons terecht.

Glas

Enkel, dubbel en driedubbel glas op maat
Veiligheidsglas

Glazen deuren

Maatwerk in glazen deuren, vlak, mat of gekleurd

Spiegels

Spiegels op maat gemaakt met de gewenste afwerking

Glazen tegels en trappen

Glazen tegels in verschillende kleuren alsook trappen in glas

Glazen balustrades

Glazen balustrades voor binnen en buiten in veiligheidsglas

Glazen wanden

Glazen wanden voor bureau’s, douches, liften …