Glazen deuren

Een deur in glas is niet meer weg te denken uit de moderne woning. Glazen deuren bieden u de mogelijkheid te spelen met ruimte en dankzij de vele afwerkingsmogelijkheden in maten, kleuren en plaatsing/ bevestiging maken ze uw huis of kantoor uniek. U kan een ruimte opdelen en toch een openheid behouden. Of door een glazen buitendeur te plaatsen kan u het exterieur naar binnen brengen.

Glas Deneckere maakt uw glazen deur op maat, zoals u ze wilt. We kunnen het glas bewerken zodat het mat of ondoorzichtig wordt waardoor uw met de glazen deur een modern effect creëert maar toch de nodige privacy biedt. Of kiest u voor een volledige glazen wand waarin de deur verwerkt wordt, ook dat is uiteraard mogelijk.

Afwerking en plaatsing

Er zijn een heel aantal mogelijkheden wanneer u kiest voor het gebruik van glas, zo ook bij het plaatsen van glazen deuren. Het glas kan op verschillende manier bewerkt worden: gesbaleerd of gezandstraald of er kan geburik gemaakt worden van de techniek van het acideren of verzuren. Zo kan u het glas ondoorzichtbaar maken of er motieven in verwerkingen zoals bv. een logo.
Eenmaal u hebt gekozen het glas al dan niet te bewerken, kan u kiezen op welke manier de deur geplaatst wordt: dit kan met een vloerveer, een schuifsysteem (schuifdeur) of met glasscharnieren. Glas Deneckere biedt u een ruim aantal mogelijkheden en  wij zorgen voor de correct plaatsing en volledige afwerking.

Opteert u voor een douchedeur in glas dan kan u kiezen voor één van de bovenstaande technieken of u kan ook kiezen voor gekleurd glas.