Trappen en tegels
in glas

Glazen trap, glasbanken en tegels in glas

Glas biedt enorm veel decoratieve mogelijkheden om een ruimte in huis, kantoor, winkel of showroom juist dat tikkeltje extra’s te geven. Het plaatsen van een glazen trap of glazen tegels kan hier zeker toe bijdragen. Hiervoor dient steeds veiligheidsglas te worden gebruikt. De dikte van de tegel is afhankelijk van de grootte. Bij Glas Deneckere geven we steeds juist advies en gaan we u bijstaan bij het ontwerp en glaskeuze om zo een veilig project te realiseren.

Vaak worden glazen ’tegels’ ook gebruikt om een opening naar een ander verdiep te dichten. Dit heeft een speciaal effect aan een ruimte. Ook hiervoor kan u beroep doen op Glas Deneckere.

?

Afwerking en plaatsing

Er zijn een heel aantal mogelijkheden wanneer u kiest voor het gebruik van glas, zo ook bij het plaatsen van glazen deuren. Het glas kan op verschillende manier bewerkt worden: gesbaleerd of gezandstraald of er kan geburik gemaakt worden van de techniek van het acideren of verzuren. Zo kan u het glas ondoorzichtbaar maken of er motieven in verwerkingen zoals bv. een logo.
Eenmaal u hebt gekozen het glas al dan niet te bewerken, kan u kiezen op welke manier de deur geplaatst wordt: dit kan met een vloerveer, een schuifsysteem (schuifdeur) of met glasscharnieren. Glas Deneckere biedt u een ruim aantal mogelijkheden en  wij zorgen voor de correct plaatsing en volledige afwerking.

Opteert u voor een douchedeur in glas dan kan u kiezen voor één van de bovenstaande technieken of u kan ook kiezen voor gekleurd glas.